Webversie

Nieuwsbrief Metsäranta #08
20 april 2020

profile

Beste ,

Hierbij de 8e Nieuwsbrief, met weer nieuws over de gevolgen van het coronavirus.

U ontvangt deze Nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft ingeschreven of omdat u eerder bij ons heeft geboekt. Afmelden kan aan het eind van deze Nieuwsbrief.


Met vriendelijke groet,
Han van de Graaf

profile
logo-finnishcottage
 
In dit nummer:
 
 
 
  • Lockdown Helsinki e.o. opgeheven
  • Annuleren van je boeking
Lockdown van de provincie 'Uusimaa' (Helsinki en omgeving) opgeheven

De Finse minister-president Sanna Marin heft lock-down op.
De Finse minister-president Sanna Marin heeft gisteren de lock-down van de provincie 'Uusimaa' (Helsinki en omgeving) opgeheven. Dit tot grote vreugde van heel veel Finnen, die niet naar hun cottage konden vertrekken.  Het grootste deel van de Finse bevolking leeft in Uusimaa en heel veel mensen hebben ook een cottage ergens in Finland. Ze konden daar dus niet naar toe, maar vanaf vandaag is dat weer mogelijk en zijn de reisbeperkingen opgeheven. Sanna Marin (geboren in 1985 en van de Sociaal Democraten) is overigens de jongste vrouwelijke minister-president ter wereld en ze doet het tot ieders tevredenheid, bijzonder goed.

sanna-marin
Annuleren van je boeking

Annuleren
Helaas zijn er door de coronavirus crisis al enkele annuleringen binnengekomen. Jammer, maar volkomen begrijpelijk. Ook hier staat gezondheid op de eerste plaats. Een verblijf bij Cottage 'Metsäranta' moet wel een ontspannen en relaxed verblijf zijn. Als je door reden van de coronavirus maatregelen niet in staat bent om naar Finland te reizen, dan kun je je boeking altijd annuleren.
Stuur in dat geval even een e-mail naar info@finnishcottage.nl en meld je annulering.

Je krijgt dan een voucher toegestuurd, ter waarde van je aanbetaling, die je voor een nieuwe boeking in 2020 óf 2021 kunt gebruiken. De voucher is in ieder geval geldig t/m 31-12-2021.
Kun je, door welke reden dan ook, geen boeking meer doen in 2020 óf 2021, dan krijg je zonder problemen, direct je aanbetaling weer terug! Geen gezeur dus!
Ik hoop echter, alle boekers toch in Savonranta te mogen verwelkomen.

Doe voorzchtig en blijf gezond!

kortingsvoucher

Voorbeeld voucher

Tot de volgende Nieuwsbrief

Met hartelijke groet,
Han van de Graaf

Eerder verzonden Nieuwsbrieven vind je hier.

Contactgegevens

www.finnishcottage.nl
info@finnishcottage.nl

Copyright © 2020 | Doorsturen naar een vriend
Uitschrijven | Profiel bijwerken